Hírek, érdekességek2022-11-13T18:08:44+02:00

Halkocsonya

Halkocsonya Hozzávalók: • 4 db pontypatkó • 2 db sárgarépa • 50 dkg halcsont • 1 db vöröshagyma • 4 db babérlevél • 1 teáskanál feketebors • 6 db zellerszár

Halfasírt pontyból

Halfasírt pontyból Hozzávalók: • 0,5 kg pontyfilé • 1 zsemle • 1 tojás • 1 vöröshagyma • 2 gerezd fokhagyma • 10 dkg zsemlemorzsa • 0,5 kg burgonya • 10

Grillezett pisztráng

Grillezett pisztráng Hozzávalók: - 2 pisztráng - 6 db kisebb burgonya - 2 dl joghurt - só, bors, citrom - kapor, menta, bazsalikom Elkészítés: a pisztráng bőrét sűrűn beirdaljuk, sózzuk,

Grillezett királyrák farok

Grillezett királyrák Hozzávalók: 1kg 16/20-as királyrák farok, 0,5dl olivaolaj, 3 ek méz, 0,5dl citromlé, 2 gerezd fokhagyma, petrezselyem, só, bors, tört chili Elkészítés: Egy tálban keverjük össze az olívaolajat, a

Grillezett afrikai harcsa

Grillezett afrikai harcsa Hozzávalók: - 0,5 kg afrikai harcsa filé - 0,2 kg bébikukorica - 0,2 kg morzsolt csemegekukorica - 10-15 db koktélparadicsom - 1 csokor petrezselyem - 1 db

Erdélyi korhely halászlé

Erdélyi korhely halászlé Hozzávalók: - 4 db pontypatkó - 1 kg halcsont, fej, farok - 20 dkg kolbász - 20 dkg szalonna - 20 dkg savanyú káposzta - 1 doboz

Go to Top