Marinált hal
Hozzávalók: - 4 szelet ponty - 10 dkg liszt - 10 dkg zsemlemorzsa - 3 db tojás - 6 evőkanál ecet (20%-os) - 6 evőkanál cukor - 1 evőkanál só
Grillezett pisztráng padlizsánnal
Hozzávalók: - 2 db pisztráng - 3 db padlizsán - 1 fej hagyma - 3 gerezd fokhagyma - 1 dl majonéz - olivaolaj, citrom, só, bors Elkészítés: Két darab padlizsánt
Grillezett mézes-chilis süllőfilé
Hozzávalók: - 2 db süllőfilé - 1 csomag zöld spárga - 1 fürt koktélparadicsom - 2 db piros kaliforniai paprika - 10 dkg akácméz - friss chilipaprika, olivaolaj, só, bors
Korhely halászlé
Korhely halászlé Hozzávalók: • 0,5 kg pontyfilé • 2 db vöröshagyma • 1 db paradicsom • 1 db paprika • 2-3 teáskanál fűszerpaprika • 1 kg halcsont • 0,2 kg
Kalocsai harcsagulyás
Kalocsai harcsagulyás Hozzávalók: • 0,5 kg afrikai harcsa filé • 2 fej hagyma • 1 db paradicsom • 1 db paprika • 15 dkg répa • 15 dkg burgonya •
Halkocsonya
Halkocsonya Hozzávalók: • 4 db pontypatkó • 2 db sárgarépa • 50 dkg halcsont • 1 db vöröshagyma • 4 db babérlevél • 1 teáskanál feketebors • 6 db zellerszár