Miért fogyasszunk rendszeresen makrélát!?
A makrélát gyakran hasonlítják a tonhalhoz, mert számos hasonló jellemzőjük van. Mindkét halfajta omega-3 zsírsavban gazdag, tömör textúrájú, jellemzően olajban vagy halkonzervként tartósítják. A két hal azonos halfajtához tartozik (Scombridae), csak a makréla kisebb
Minden, ami a halak grillezéséről tudni kell!
Itt van a grillszezon, ezért összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot, tudnivalót a témával kapcsolatban. Célunk, hogy minél több ember kedvet kapjon hozzá és bátran álljon neki a halak grillezésének, hiszen nem akkora ördöngősség, mint az elsőre
Hasznos tudnivalók fagyasztott hal vásárlásához!
Összegyűjtöttük a leghasznosabb tudnivalókat, amikkel nem árt tisztába lenni a fagyasztott halakkal kapcsolatban. A mirelit halak értékesítése jó lehetőséget biztosít a kereskedelemben kapható halak számának a növelésére, mert hozzánk távolabb eső helyeken halászott vagy
Friss halat vásárolnál!? Segítünk!
Összegyűjtöttük, hogy mire kell figyelni friss hal vásárlásakor. Mit vegyünk, hogyan szállítsuk és hogyan tároljuk, hogy a halban levő értékes tápanyagok a szervezetükbe jutva kifejthessék jótékony hatásukat. Mindig olyan helyen vásároljunk, ahol megbízható forrásból