Szent Péter halfilé citrusos mártással
Hozzávalók: - 6db Szent Péter halfilé - 1 narancs - 1 grapefruit - 1 citrom - 250g vaj - 1 csokor friss petrezselyem - só, bors Elkészítés: a halfiléket
Tejszínes halleves
Hozzávalók: - 1,5kg lazaccsont, nyesedék - 0,5kg afrikai harcsa nyesedék - 0,5l tejszín - 3 sárgarépa - 1 póréhagyma - 0,25kg barna csiperke gomba - 1 fej hagyma - 3
Gyömbéres aquadella aioli mártással
Hozzávalók: - 1kg aquadella - 2tk őrölt gyömbér - 20dkg kukoricaliszt - 1 citrom - 5 gerezd fokhagyma - 3 tojás - 2,5dl oliva olaj - só, bors Elkészítés:
Lazac wellington
Hozzávalók: - 500g lazacfilé - 100g sajtkrém - 1 csomag leveles tészta - 1 csomag bébispenót - 1 csokor kapor - 1 tojás - 3 gerezd fokhagyma - vaj,
Fish & chips
Hozzávalók: - 1kg fekete tőkehal filé - 300g liszt - fél csomag sütőpor - 1 üveg sör - 3 db burgonya - 4 db csemege uborka - savanyú jalapeno
Tejszínes harcsaleves
Hozzávalók: - 500g afrikai harcsafilé - 500g halcsont - 200g zöldborsó - 0,5 l főzőtejszín - 2 sárgarépa - 1 fej hagyma - 3 gerezd fokhagyma