LeírásTenger gyümölcse

 Tenger gyümölcsei

 Az 5 komponensű tenger gyümölcsei kagylóhúsból, garnéla rákból, tintahal karikából, bébi poliból, és surimi rákhúsból áll. Előfőzött változatban kerül forgalomba, így az elkészítési ideje pár percet vesz igénybe. Pizzákra, tésztákra, salátákhoz kiváló.


 Tenger gyümölcsei spagetti

 Hozzávalók: 1kg tenger gyümölcsei, 2dl száraz fehér bor, 4-5 gerezd fokhagyma, 0,5kg spagetti tészta, 1 csokor petrezselyem, olivaolaj, só, bors.

 A durvára vágott fokhagymát az olivaolajon megfuttatom majd felöntöm a fehér borral és pár percig forralom. Beleöntöm a felolvasztott, lecsöpögtetett tenger gyümölcseit. Sózom, borsozom és 4-5 percig párolom. Ezután hozzákeverem a kifőzött spagetti tésztát majd megszórom a felaprított petrezselyemmel. Azonnal tálalom.