Leírás | KNORR Halászlékocka 60g |

Összetevők: pálmazsír, só, fűszerek (fűszerpaprika 17%, cayenne-i bors, zellermag), ízfokozók (nátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium-inozinát), vöröshagymapor, cukor, főtt-szárított tőkehal 6%, aromák (hallal), szinezék (ammóniás karamell).
|

Harcsapaprikás 15 perc alatt
Hozzávalók: 60dkg harcsafilé, 2db KNORR Halászlékocka, 2 ek olaj, 1 ek liszt, 1 kis pohár tejföl, 15dkg túró, 40dkg csuszatészta.. Elkészítés: a kockákat egy evőkanál olajon dolgozzuk el krémes pasztává, majd lazítsuk vissza 1 evőkanál olaj hozzáadásával. A harcsát vágjuk kockákra, keverjük el a fűszeres olajjal és pirítsuk meg további olaj hozzáadása nélkül, kb. 2 percig, hogy a harcsadarabok minden oldala kicsit megpiruljon. Keverjük kia tejfölt 2-3 evőkanál meleg vízzel. a megpirult harcsát szórjuk meg egy csapott evőkanál liszttel, öntsük hozzá a tejfölt, és időnként megkeverve pároljuk lassú tűzön 7 percig. Túrós csuszatésztával tálaljuk.
|
|
|

 |