LeírásCápaharcsa filé - prémium

 A harcsafélék családjába tartozó pangasius, más néven cápaharcsa az egyik legolcsóbban elérhető fehérhúsú halfajta az európai piacon. Vietnám és Tájföld édesvizeiben őshonos, nagy mennyiségben tenyésztik. Kishalakkal, idősebb korában növényekkel táplálkozik. 
 Húsa fehér, tömör és teljesen szálkamentes. Íze nem olyan intenzív, mint más halaké, így gyerekeknek is ideális. Pillanatok alatt elkészül, akár serpenyőben, akár sütőben sütjük. Kalóriatartalma és zsírtartalma is alacsony, víztartalma magas, így a diétázók sikerrel illeszthetik étrendjükbe.


 A kiolvasztott halfiléket izlés szerint füszerezzük, majd kukorica lisztbe forgatva kisütjük. Citromlével meglocsoljuk majd füszeres oliva olajjal meglocsolt friss zöldségekkel tálaljuk.