LeírásFüstölt lazac nyesedék

Norvégiából származó füstölt lazac nyesedék 250g-os kiszerelésben. Kiváó lazactatár készíthető belőle, most nagyon kedvező áron!


 Lazactatár

 Hozzávalók: 250g füstölt lazac nyesedék, 1 fej lilahagyma, fél citrom reszelt héja és leve, fél csokor kapor, 2 evőkanél olivaolaj, frissen őrölt bors, rukkola, pirított bagett.

  Elkészítés: A lazacot éles késsel nagyon apróra vágjuk, ahogy a meghámozott lila hagymát is. Tálba tesszük, hozzáreszeljük a citrom héját, belefacsarjuk a levét, hozzáadjuk a finomra vágott kaprot, ízlés szerinti mennyiségű borsot őrölünk rá, meglocsoljuk az olívaolajjal, és alaposan összekeverjük. Fél órát érdemes érlelni tálalás előtt.

Pirítóssal tálaljuk, rukkolaágyra helyezve nemcsak mutatós, de ízeiben is jól illik hozzá.